Gallery

Contact Info

PSE TE NA ZGJIDHNI NE
MARKU MERMER
Shitje dhe Përpunim i Mermer-Granitit!

Është një sipërmarrje mjaft interesante në fushën e mermer-granitit dhe përpunimit cilësor të tyre, duke u afishuar në tregun AL me një performancë në rritje lineare dhe të qëndrueshme. Mermere dhe Granite të importuara nga kompani të mirënjohura rajonale dhe ndërkombëtare. Ju mirëpresim!

MARKU MERMER
produkte cilësore & çmime konkurruese

Mermer-Granit dhe përdorim të tyre për veshje e zbukurime të ndryshme etj.

01
Për vila, rezidenca, bar-restorante
02
Për hotele dhe resorte
03
Për zyra, njësi biznesi dhe komerciale
Produktet tona
Mbi 250 perzgjedhje
15
+

VITE NE BIZNES

15
+

STAF

700
+

projekte

10
k

Klient

CFARE BEJM NE
SHERBIMET

Shitje dhe Përpunim i Mermer-Granitit!

Mermer-Granit

Mermere dhe granite të prodhimit vendor dhe me kualitetin më të lartë në tregun shqiptar.

Shkallë dhe Dritare

Për vila, rezidenca, bar-restorante, hotele dhe resorte, zyra, njësi biznesi dhe komerciale etj.

Bango kuzhine

Quartz, Granit
Produkte cilësore dhe çmim konkurrues, gjithashtu.

Gurë dekorativ

Gurë dekorativ, Bango kuzhine, Mermer-Granit dhe përdorim të tyre për veshje e zbukurime të ndryshme etj. Standard, Profesionalizëm!

× Mund të ju ndihmojmë?